Muzej Revoltella, Trst

sobota, 13. 4. 2024

Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 9:30 in vožnja do Trsta, kjer si bomo v galeriji moderne umetnosti Revoltella ogledali razstavo VINCENTA VAN GOGHA.

Razstava s prikazom več kot 50 Van Goghovih mojstrovin, ki prihajajo iz muzeja Kroller Muller iz Nizozemske, želi dokumentirati slikarjevo celotno umetniško kariero in njegov strasten odnos do mračnih pokrajin iz rane mladosti. Razstava se posveča temi tkalcev ter deloma slikarjevemu bivanju v Parizu, ki predvsem prikazuje umetnikovo družabno življenje.

Razstava bo obogatena z dvema portretoma gospoda in gospe Ginoux (lastnikov kavarne v Arlesu, ki ju je Van Gogh redno obiskoval). Naslikana sta bila leta 1890, ohranjena pa sta v muzeju Kroller Muller.

Po ogledu razstave prosti čas za kosilo, kavo…. nato sledi ogled Trsta z vodnikom. Ob 19h odhod z avtobusom proti Ljubljani, kamor bomo prispeli do 21. ure.

CENA:

60 € pri min. 30 prijavah

68 € pri min. 25 prijavah

78 € pri min. 20 prijavah

V ceno je vključeno: prevoz na omenjeni relaciji z vsemi spremljajočimi stroški, vstopnico za razstavo, kompetentno vodenje po razstavi, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

Svoje prijave pošljite na email: info@ines-tours.si.

Ob prijavi potrebujemo vaše ime in priimek, naslov, email naslov, številko mobilnega telefona.

Po prejeti prijavi vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.

Program je istočasno tudi obvestilo o odhodu na izlet.

Več informacij dobite na telefonski številki 040 222 548.