Giacomo Puccini: TOSCA

V VERONSKI ARENI

16. – 17. 8. 2024

PROGRAM POTOVANJA:

1. dan: Odhod iz Ljubljane ob 10h in vožnja s postanki do Verone ter do hotela, ki je od arene oddaljen 3 km. Nastanitev v sobe, kratek počitek in priprava na odhod v center, kjer boste obiskali nekatere mestne znamenitosti (Julijina hiša, Piazza della Erbe, Ponte di Castelvecchio, Castelvecchio…. in si pred predstavo, ki se začne ob 21. uri, privoščili še nekaj prostega časa za večerjo, aperitiv ali kar vam bo ustrezalo v tem trenutku. Po predstavi povratek v hotel, prenočevanje.

Zasedba: Anna Netrebko, Yusif Eyvazov, Lucca Salsi; režija, scenografija, kostumografija, osvetlitev: Hugo de Ana.

2. dan: Zajtrk v hotelu in vožnja do posesti v pokrajini Valpolicella, ki se nahaja v čudovitem okolju s prekrasnim pogledom na okolico. Prijazni gostitelji nam bodo posest predstavili in razkazali, nato pa bomo lahko poskusili nekaj njihovih dobrot: mesnine, sir, nagrajena vina in celo olivno olje. V bližnji restavraciji si bomo privoščili še tipično italijansko kosilo in se nato podali proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano do 22. ure.

Cena:

300 € (min 30 prijav),

340 € (min. 25 prijav),

360 € (min. 20 prijav)

Cena vključuje: prenočevanje v hotelu s 4* v dvoposteljni sobi, bogat samopostrežen zajtrk, turistično takso, oglede po programu, voden obisk domačije in degustacijo, kosilo drugega dne, vodenje vodiča z licenco, avtobusni prevoz na omenjenih relacijah z vsemi spremljajočimi stroški, stroške organizacije in rezervacij, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

V ceno ni vključeno: vstopnica za predstavo v Areni 117 € (kat. Verdi) ali 137 € (Potrona) ali 216 € (Poltronissima Gold),morebitne dodatne vstopnine.

Doplačilo za enoposteljno sobo 40 €.

PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVE in plačila akontacije je 4. 5. 2024.

Prijave sprejemamo na email: info@ines-tours.si. Ob prijavi potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek, naslov, številko mobitela, rojstni datum. Po prejetju vaše prijave vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Plačilni pogoji: izbrana vstopnica za predstavo in 100 € cene aranžmaja takoj, preostanek pa je potrebno poravnati do 31. 7. 2023.

Po plačilu akontacije odpovedi vstopnic ne bodo več možne, prav tako ne odgovarjamo za spremembe v menjavi zasedbe in v teh primerih ne vračamo denarja!

Priporočamo plačilo zavarovanja rizika odpovedi potovanja v znesku 29 €.

Splošni pogoji so sestavni del progama in jih lahko dobite na agenciji.

Giacomo Puccini (22. 12. 1858 – 29. 11. 1924)

TOSCA

Opera v dveh dejanjih

Libreto: Giuseppe Giacosa in Luigi Illica,

po istoimenski drami Victoriena Sardouja.

Krstna predstava: romsko gledališče Teatro Constanzi 14. 1. 1900

Za vas lahko uredimo tudi zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris, cena po veljavnem ceniku zavarovalnice. Predlagamo, da si brezplačno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanje uredite sami preko spletne strani https://www.zzzs.si/zzzs-api/obrazci/narocilo-evropske-kartice-zdravstvenega-zavarovanja-evropska-kartica/.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v EUR. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.

Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena takoj (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa na napake ni takoj opozoril in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.