PROGRAM POTOVANJA:

Prvi dan: Transfer iz Ljubljane (Tivoli) in prevoz do letališča. Polet letala do Londona, prevoz do hotela, kjer bomo pustili prtljago. Z Hop On Hop Off busom se bomo bomo odpeljali na raziskovanje enega najatraktivnejših mest na svetu. Bus nas bo zapeljal do opatije Westminster, Parlamenta, Big Bena, London Eye, najvišjega mestnega nebotičnika itd. Z vodičem si boste ogledali nekatere od omenjenih znamenitosti, zvečer pa se še odpeljali z ladjico po reki Temzi. Prenočevanje v hotelu.

Drugi dan: Po zajtrku nadaljevanje z ogledi z avtobusom Hop On Hop Off do 13. ure, nato prosto za morebitno kosilo, samostojne nakupe, počitek in ob 18h odhod s podzemno na predstavo TURANDOT.

Zasedba: dirigent Antonio Pappano, Anna Pirozzi, Yonghoon Lee, Masabane Cecilia Rangwanasha, Vitalij Kowaljow, Hansung Yoo.

Cene vstopnic: 63 GBP, 112 GBP protivrednosti na dan nakupa.

Tretji dan: Po zajtrku samostojno raziskovanje Londona ali za doplačilo 150 € celodnevni avtobusni izlet v kraljevi Windsor, kjer je pokopana Elizabeta II.. Ob ogledu gradu bomo nedvomno osupnili ob bogastvu, ki ga le-ta premore. Sledi vožnja do enigmatičnega Stonhenga in na koncu še zdraviliškega mesta Bath. V ceno so vključene tudi vstopnine! Povratek v hotel v večernih urah in prenočevanje.

Četrti dan: Po zajtrku sprehod preko Hyde parka, si vzeli nekaj prostega časa za kavico in sprostitev, nato se podali do Royal Albert Hall, kjer so vsak dan na programu različni koncerti in se v popoldanskih urah zapeljali na letališče ter naprej proti Sloveniji.

Cena: 980 € pri udeležbi 15 oseb, 1.020 € pri udeležbi 12 oseb, 1.120 € pri udeležbi vsaj 8 oseb

V ceno je vključeno: transfer iz Ljubljane do letališča in nazaj, letalska vozovnica z vključeno ročno prtljago (svetujemo nakup vsaj ene prtljage do 20 kg – cena cca. 80 €), nastanitev v dvoposteljnih sobah s kontinentalnim zajtrkom v hotelu 3* v predelu Bayswater, transfer od letališča v Londonu do hotela in nazaj, 24 urna vozovnica za hop on hop off bus z vključeno vožnjo z ladjo po Temzi, vodenje vodiča z licenco, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

V ceno ni vključeno: vstopnica za predstavo v Royal Opera house Covent Garden, nastanitev v enoposteljni sobi 250 €, možno je doplačilo za tipični angleški zajtrk 15 € (cena za 1 x ang. zajtrk), vozovnice za podzemno železnico (Oyster) s katero se boste npr. zapeljali na operno predstavo, vse, kar ni omenjeno v programu.

Ponudba velja do 20. 11. 2022, do tega datuma je potrebno plačilo akontacije v višini 400 € + znesek izbrane vstopnice za predstavo.

OPOMBA: glede na to, da je nemogoče napovedati rast cen letalskih vozovnic, priporočamo čim prejšnjo prijavo, saj se s tem izognete doplačilu v razliki cene letalske vozovnice ob morebitni podražitvi. Cena aranžmaja je izračunana na podlagi cen letalskih vozovnic na dan 8. 11. 2022.

Ob prijavi potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek, rojstni datum, naslov, email, telefonsko številko. Po prejemu prijave vam bomo poslali račun za vstopnico in akontacijo potovanja.

Po plačilu akontacije odpovedi brez stroškov ne bodo več možne.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v EUR. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.
Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena takoj (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa na napake ni takoj opozoril in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.