Teater Rossetti Trst

nedelja, 28. 4. 2024

Predstava bo v angleškem jeziku.

Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 10h in vožnja do Trsta ter prosto do predstave. Začetek ob 16. uri in po končani predstavi povratek proti Ljubljani.

Predstava se začne s koncertom, saj šest kraljic ustanavlja skupino: tekmovale bodo – s petjem o svojih zakonskih težavah – za vlogo glavne pevke skupine. Čast, ki si jo bo prislužila le kraljica, ki je najbolj trpela zaradi njihovega skupnega moža – strašnega Henrika VIII. Poroke, ločitve, obglavitve in samostanska osamitev, so na obzorju … res je huda konkurenca! Dokler jih zadnja žena Catherine ne prepriča, da si premislijo: edina zmaga je pravzaprav skupno petje in osvoboditev omejujoče definicije »žena Henrika VIII.«. Navdušujoča glasba, bogati svetlobni učinki, prekrasni kostumi in predvsem očarljiva igralska zasedba, sestavljena samo iz žensk: »SIX« lahkotno podaja pomembno lekcijo o temah nasilja in dostojanstva žensk.

Klik na predstavo, kjer si lahko pogledate predstavitveni video: https://www.ilrossetti.it/it/spettacoli/six-3334#recite

CENA:

z vstopnico v parterju 102

Cena velja pri minimalno 25 prijavah.

V ceno je vključeno: prevoz na omenjeni relaciji z vsemi spremljajočimi stroški, vstopnica za predstavo, spremljevalec na poti, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

Svoje prijave pošljite na email: info@ines-tours.si. Ob prijavi potrebujemo vaše ime in priimek, email naslov, številko mobilnega telefona.

Po prejeti prijavi vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.

Več informacij lahko dobite na telefonski številki 040 222 548.