OPERA V GRADCU

6. – 7. 12. 2024

1. Dan: Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 10h in vožnja do sosednje Avstrije. Po prihodu boste obiskali božični sejem, kjer boste lahko poskusili predstavljene dobrote, značilne za avstrijsko štajersko, morda spili čašo kuhanega vina in se nato namestitili v hotelu. Priprava na predstavo, ki se začne ob 18.30 uri in traja do 22:30. Po predstavi povratek v hotel in prenočevanje.

2. Dan: Po zajtrku voden ogled mestnega jedra Gradca z vodnikom in nato nekaj prostega časa za kavo. Odhod proti gradu Eggenberg, ki se bohoti s 24 svečanimi dvoranami, s katerimi tvori ambientalno umetnino.Tu se barok in rokoko združujeta v dragoceno celoto, ki obiskovalcu ponujata posebno doživljajsko noto. Kakovost in obseg ohranjene avtentične notranje opreme z več kot 500 stropnimi poslikavami ostanejo v spominu še dolgo. Ogled z lokalnim vodnikom in nekaj prostega časa za užitek ob posebni adventni ponudbi. Naša pot nas bo nato vodila do čokoladnice Zotter, kjer boste imeli priložnost poskusiti njihovo okusno čokolado. Po ogledu še nekaj prostega časa in nato vožnja proti Sloveniji.

CENA:

190 € pri vsaj 35 prijavah

210 € pri vsaj 30 prijavah

230 € pri vsaj 25 prijavah

V ceno je vključeno: prevoz na omenjenih relacijah z vsemi spremljajočimi stroški, namestitev v hotelu s 4* z zajtrkom v dvoposteljnih sobah, vodenje vodiča z licenco, ogledi po programu, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

Doplačila: vstopnica za predstavo:

balkon sredina, 2. vrsta 64,80 €

parter, 7. vrsta 56,80 €

parter, 13. vrsta 47,20 €

srednja galerija, 9. vrsta 18,40 €

Cene vstopnic vključujejo skupinski popust, ki je vezan na število prodanih vstopnic. V primeru manjšega števila do predvidenega, se bodo obračunale redne cene vstopnic.

Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Doplačilo za vstopnine: Eggenberg 18 €, Zotter 21,40 €.

Prijave sprejemamo na: info@ines-tours.si. Več informacij dobite na telefonski številki: 040 222 548.

Splošni plačilni pogoji so sestavni del ponudbe in jih dobite na agenciji.

Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi potovanja v znesku 22 €.

Plačila boste izvršili na podlagi izstavljenega računa na naš poslovni IBAN račun.

fotografija last gradu Eggenberg