Velika romantična opera v treh dejanjih
glasba in libreto Richard Wagner, l. 1845
Opera Graz
petek, 6.12.2024

Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 13h, vožnja mimo Celja in Maribora in naprej do Gradca.

Po prihodu v Gradec prosti čas do predstave, ki se začne ob 18.30h in traja do 22.30h. Po končani predstavi povratek preko Maribora, Celja do Ljubljane.

Cena:

– z vstopnico na srednji galeriji v 9. vrsti               64,00 €

– z vstopnico v parterju v 13. vrsti                         107,20 €

– z vstopnico v parterju v 7. vrsti                           116,80 €

– z vstopnico na balkonu sredina v 2. vrsti          124,20 €

V ceno je vključeno: izbrana vstopnica za predstavo, stroški prevoza z modernim turistčnim avtobusom, spremstvo vodnika, stropki organizacije, rezervacij, DDV.


Zgodba opere temelji na dveh nemških legendah: Tannhäuserju, mitologiziranem srednjeveškem nemškem Minnesängerju in pesniku, ter zgodbi o pesniškem tekmovanju v Wartburgu. Zgodba se osredotoča na boj med sveto in brezmadežno ljubeznijo, kot tudi na odrešitev skozi ljubezen, temo, ki se prepleta skozi večino Wagnerjevih del.

Dirigent: Johannes Braun
pojejo: Wilried Zelinka, Samuel Zakker, Nikita Ivasechko, Ted Black, Markus Butter, Euiyoung Peter Oh, Will Frost, Erika Eloff, Mareike Jankovski, Ekaterina Soluyna, Dominika Blazek / Agustina Calderón / Ingrid Niedermairv- Miller, Lenka Jombikova.

Prijave zbiramo  na email naslov: info@ines-tours.si do zasedenosti prostih mest, na razpolago je omejeno število vstopnic.
Prosimo vas, da nam prijave pošljete na email naslov: info@ines-tours.si. Ob prijavi potrebujemo ime in priimek, naslov, številko mobilnega telefona, rojstni datum. Po prijavi prejmete račun s podatki za nakazilo.

Več informacij dobite na telefonski številki 040 222 548.

Vabljeni!