Jacques Offenbach: Hoffmannove pripovedke s Pretty Yende!

 

PROGRAM POTOVANJA                                                                               DATUM: 8. – 10. 12. 2023

  1. dan: Transfer do beneškega letališča in polet letala proti Parizu. Po pristanku prevoz do centra mesta in do hotela, kjer bomo pustili prtljago. Pozno popoldan sledi obisk bazilike Sacré Coeur in Montmartra. Prenočevanje.
  2. dan: Po zajtrku možnost obiska muzeja Orsay, ki hrani izjemno zbirko impresionističnih del. Občudovanje biserov impresionizma v čudovitem objektu, ki je včasih služil kot železniška postaja, bo pravo doživetje. Namesto Orsaya lahko obiščete Louvre ali enega od številnih drugih muzejev. Popoldan prosti čas za počitek in ob 19:30 uri obisk operne predstave v Operi Bastille: HOFFMANNOVE PRIPOVEDKE s Pretty Yende v glavni vlogi. Povratek v hotel, prenočevanje. Predstava traja tri ure in pol in ima dva odmora.

(Prevoz na predstavo in nazaj je možen s podzemno železnico ali s taksijem – odvisno od vaših želja.)

Pretty Yende

Pretty Yende

 

  1. dan: Po zajtrku vožnja s podzemno do La Defense, modernega poslovnega središča, nato pa povratek do Elizejskih poljan, sprehod po tej veličastni ulici, ki nudi brezmejne nakupovalne možnosti. Sprehodili se boste do Slavoloka zmage, Place de la Concorde. Če bo čas, se boste odpeljali še do Sorbonne, si ogledali Centre Pompidou ter Les Halles. Popoldan prevoz do letališča in polet letala do beneškega letališča. Transfer do Ljubljane.

 

Mesto, ki ga lahko obiščete neštetokrat, pa se ga ne morete naveličati!

 

Cena:    885 €     ob prijavi 10 oseb

Cena vključuje: transfer od Ljubljane do Benetk in nazaj, polet letala nizko cenovnega prevoznika z letališkimi taksami (vključena osebna prtljaga), transfer od letališča do hotela v Parizu in nazaj, 2 x namestitev v hotelu 3* v centru Pariza v dvoposteljnih sobah z zajtrkom, vodenje vodiča z licenco, oglede po programu (brez vstopnin), stroške organizacije in rezervacij, nezgodno zavarovanje za čas potovanja, DDV.

V ceno ni vključeno: namestitev v enoposteljni sobi – doplačilo 140 €, morebitne vstopnine, prevozi po Parizu s podzemno železnico, vse kar ni omenjeno v programu.

Doplačilo: vstopnica za operno predstavo: 163 € – II. kategorija vstopnic.

Na voljo imamo samo 10 vstopnic!

OPOMBA: glede na to, da je nemogoče napovedati rast cen letalskih vozovnic, priporočamo čim prejšnjo prijavo, saj se s tem izognete doplačilu v razliki cene letalske vozovnice ob morebitni podražitvi. Cena aranžmaja je izračunana na dan 31. 8. 2023.

Ob prijavi potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek, rojstni datum, naslov, email, telefonsko številko. Po prejemu prijave vam bomo poslali račun za vstopnico in akontacijo potovanja. Po plačilu akontacije odpovedi ne bodo več možne, saj sprememba imena na letalski vozovnici ni možna brez stroškov, prav tako ni možno vračilo denarja vplačanih vstopnic za predstavo.

Plačila se izvršijo na poslovni račun: SI56 0201 2001 0153 731, SWIFT: LJBASI2X.

PRIPOROČILO: zavarovanje rizika odpovedi v višini 55 €.

Pojasnilo glede letalskega prevoza: pride lahko do nepričakovane hitre zapolnitve razpoložljivih prostih sedežev na letu, ki so bili na voljo ob pripravi ponudbe, do zvišanja cene ali do odpovedi leta s strani letalskega prevoznika. V tem primeru bomo poiskali primerno rešitev, ki ne bo vplivala na izvedbo in kvaliteto programa.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v EUR. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.

Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo tudi na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena na kraju samem (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa ni opozoril na napake na kraju samem in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.

Veselimo se vaših prijav in naših skupnih doživetij!