PROGRAM POTOVANJA:

Prvi dan: Odhod iz Ljubljane ob 6:00 in vožnja s postanki do Češke. Nadaljevanje vožnje do mesta Český Krumlov in obisk gradu, ki je uvrščen na seznam UNESCO-ve dediščine. Grad je bil prvič omenjen v pesniški zbirki, nastali izpod peresa avstrijskega viteza Ulricha von Lieschtensteina, ki je izšla okoli leta 1420. Ogled gradu z grajskim vodnikom in po ogledu nekaj prostega časa za morebitno kosilo. Nadaljevanje vožnje proti Pragi, kamor boste prispeli v večernih urah. Večerja v hotelu in prenočevanje.
Drugi dan: Po zajtrku vas čaka ogled najpomembnejših znamenitosti in Praški grad je prav gotovo ena tistih, ki jih ne smete spregledati. Eden največjih slovenskih arhitektov, Jože Plečnik, je bil v Pragi zelo dejaven in je sodeloval tudi pri obnovi gradu. Ogled gradu in nato prosti čas za samostojne sprehode in morebitno kosilo. Povratek v hotel za pripravo na predstavo, ki se začne ob 18. uri. Po predstavi prevoz v hotel in prenočevanje.
Tretji dan: Zajtrk v hotelu, nato se boste sprehodili po slavnem Karlovem mostu, ki je luč sveta ugledal v 15. stolelju. Od tu se boste sprehodili še do Judovske četrti, kjer se nahajajo sinagoge in prastaro judovsko pokopališče. Najstarejši nagrobnik ima letnico 1439! Ogledali si boste še Stari mestni trg z Astronomsko uro in Tinsko cerkvijo, nato pa bo na voljo nekaj prostega časa. Vožnja do Višegrada, ki stoji na hribčku nekoliko južno od centra Prage in ogled. Večerja v hotelu, prenočevanje.
Četrti dan: Po zajtrku vožnja proti Avstriji in postanek v letoviškem mestu Baden, ki je leta 2021 pristalo na UNESCO-vem seznamu kot eno najpomembnejših zdraviliških mest v Evropi. Enourni ogled, prosti čas za kosilo in nadaljevanje vožnje proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Cena: 393 € pri udeležbi vsaj 30 oseb, 410 € pri udeležbi vsaj 25 oseb in 426 € pri udeležbi vsaj 20 oseb

V ceno je vključeno: avtobusni prevoz na omenjenih relacijah z vsemi spremljajočimi stroški, nastanitev v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, 2 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom, vstopnini v oba gradova, vstopnica za predstavo Labodje jezero, ogledi po programu, vodenje vodnika z licenco, stroški organizacije in rezervacij, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.

V ceno ni vključeno: večerja drugega dne, pijača pri obrokih, vse kar ni omenjeno v programu.

Doplačilo za nastanitev v enoposteljni sobi: 120 €.

Ponudba je veljavna do 30. 1. 2023, do tega datuma je potrebno plačilo akontacije v višini 150 €. Za preostali znesek je možno plačilo v obrokih: 1. obrok, v znesku 100 €, do 15. 3. 2023, 2. obrok, v znesku 100 € do 15. 4. 2023 in zadnji obrok do 15. 5. 2023. Plačila se izvršijo na naš poslovni račun SI56 6100 0002 2107 811, SWIFT HDELSI22.

Vaše cenjene prijave sprejmamo na info@ines-tours.si.
Ob prijavi potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek, rojstni datum, naslov, email, številko mobilnega telefona. Po prejemu prijave vam bomo poslali račun z vsemi potrebnimi podatki za nakazilo.

Po plačilu akontacije odpovedi brez stroškov ne bodo več možne.

Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi v znesku 25 €. Za vas lahko uredimo tudi zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris, cena po veljavnem ceniku zavarovalnice. Predlagamo, da si brezplačno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanje uredite sami preko spletne strani https://www.zzzs.si/zzzs-api/obrazci/narocilo-evropske-kartice-zdravstvenega-zavarovanja-evropska-kartica/.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v EUR. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.
Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena takoj (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa na napake ni takoj opozoril in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.

Ljubljana, 13. 1. 2023