Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 14h in vožnja do kmečkega turizma, kjer bomo degustirali domače proizvode (pršut, sir, vino….) in nato nadaljevanje vožnje do Kopra. Prosto do predstave, ki se začne ob 20h.
Po predstavi povratek v Ljubljano.

Cena: 70 € vključuje: prevoz z avtobusom na omenjeni relaciji, degustacijo, vstopnico za predstavo, stroške organizacije in rezervacij, DDV.

Prijave zbiramo do 11. 1. 2022.

Zdrava pamet je nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo. Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev vaših misli!

Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in vam omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic!

Predstava je nastala v sodelovanju celotne ustvarjalne ekipe in v pogovoru ter posvetu s širšim krogom ustvarjalcev.
Primerna je tudi za mladostnike, starejše od 12 let.

Produkcija: KUD Dveh in Rumena zavesa d.o.o.