DATUM POTOVANJA: 22. – 24. 9. 2023 

  1. dan: LJUBLJANA – NEUSCHWANSTEIN

 Odhod iz Ljubljane ob 5h in vožnja s postanki skozi Avstrijo in naprej do Nemčije. Naš prvi postanek bo pri  gradu Neuschwanstein, ki si ga bomo ogledali z lokalnim vodnikom. Prelesten grad, ki ga vsi zelo dobro poznamo iz pravljice o Trnuljčici, je zasnoval kontroverzni bavarski kralj Ludvik II. Mnenja o njem so različna, vsekakor pa je bil vizionar in večni sanjač. Po ogledu nekaj prostega časa za kavico, nakup spominkov in nato vožnja do hotela, kjer bomo prenočevali. V tipičnem bavarskem manjšem hotelu s 3 * si bomo privoščili pravo bavarsko večerjo. Prenočevanje.

 

  1. dan: HOHENSCHWANGAU – MUZIKAL

 Po okusnem bavarskem zajtrku se bomo odpeljali proti gradu Hohenschwangau ter si ga prav tako ogledali z lokalnim vodnikom. Ludvik II. je na prestol prišel kot mlad osemnajstletni fant in je kot velik ljubitelj umetnosti večino denarja porabil za gradnjo svojih gradov. Bil je tudi mecen svojega najljubšega skladatelja Richarda Wagnerja. Po ogledu možno kosilo v bližnji restavraciji (za doplačilo) in nekaj prostega časa za kavico, samostojne sprehode…. V popoldanskim času povratek v hotel, zgodnja večerja in priprava na predstavo, ki se začne ob 19:30 uri. Po predstavi povratek v hotel in prenočevanje.

  1. dan: MUZEJ BAVARSKIH GRADOV

Po okusnem bavarskem zajtrku vožnja do muzeja in voden ogled. Skozi zgodovinski oris boste spoznali zanimivosti ene najstarejših evropskih dinastij, rodbine Wittelsbach. Slikovit muzej predstavi rodbino vse do današnjih časov. Po ogledu možno kosilo (za doplačilo) in nekaj prostega časa za sprehod, kavico in nato vožnja proti Sloveniji in naprej do Ljubljane. Prihod v večernih urah.

CENA: 419 €    pri vsaj 30 osebah,     439 €  pri  vsaj 26 osebah,      469 € pri vsaj 20 osebah

Cena vključuje: prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjenih relacijah z vsemi spremljajočimi stroški, 2 x nastanitev v tipičnem bavarskem hotelu 3* v dvoposteljnih sobah s polpenzionom, turistična taksa, vstopnini v oba gradova in v muzej, vodenje vodiča z licenco, stroške organizacije, rezervacij, DDV.

V ceno je vključeno zavarovanje rizika odpovedi potovanja! Ob morebitni odpovedi potovanja z vaše strani, morate predložiti potrebno dokumentacijo, v nasprotnem primeru zavarovanja ne morete uveljavljati.

V ceno ni vključeno: nastanitev v enoposteljni sobi 35 €, pijača pri hrani.

 

DOPLAČILO: VSTOPNICA ZA MUZIKAL: 1. kategorija 113 €, 2. kategorija 90 €, 3. kategorija 53 €.

Vaše cenjene rezervacije sprejemamo do 23. 7. 2023!

Prijave pošljite na e-mail naslov info@ines-tours.si. Za potrditev prijave potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek, rojstni kraj in datum (za hotel), naslov, številko osebnega dokumenta, številko mobilnega telefona.

Ob prijavi vam pošljemo predračun, v katerem bodo razvidni vsi podatki za vaša plačila.

Plačilni pogoji: ob prijavi znesek izbrane vstopnice za muzikal in 30 % cene aranžmaja, preostali znesek je možno plačevati na obroke, zadnji obrok zapade 6. 9. 2023.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v EUR. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.

Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori  vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena takoj (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa na napake ni takoj opozoril in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.

Veselimo se vaših prijav in naših novih druženj!