Teater Rossetti Trst, petek, 10. 11. 2023

Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 15h in vožnja do centra Trsta ter prosto do predstave. Začetek ob 20.30 uri, po končani predstavi povratek proti Ljubljani.

Chicago je po premieri leta 1975 v Gledališču 46th Street doživel prenekatero ponovitev in ničkoliko novih produkcij. Je eden najuspešnejših in najdalje predvajanih muzikalov na Broadwayu West Endu. Nastal je po istoimenski drami novinarke Maurine Dallas Wattkins, ki je bila presunjena nad zgodbami zločink, o katerih je pisala tudi v svoji kolumni. Glasbo in besedilo sta napisala John Kander in Fred Ebb, režiser in koreograf prvotne izvedbe pa je bil Bob Fosse, slavni broadwayski koreograf, ki ga poznamo po muzikalih, kot so Sweet Charity, Kabaret, Ta vražji jazz. Zgodba je sijajen spektakel o jazzovskem Chicagu, polnem intrig, ljubezni, prevar, izdaj, rivalstva in prijateljstva. Glavni junakinji sta naivna Roxie Hart, ki si ne želi nič drugega, kot da bi zaslovela kot plesalka, in že uveljavljena zvezda kabareta Velma Kelly, ki se znajdeta pred sodiščem zaradi umora svojih ljubimcev. S pomočjo prebrisanega odvetnika Billyja Flynna skušata ubežati smrtni kazni, od aretacije do konca sojenja pa postrežeta s številnimi zabavnimi pevskimi in plesnimi točkami, kot so All that Jazz, Hot Honey Rag, Razzle Dazzle.

CHICAGO IL MUSICAL - Il Rossetti

CENA: z vstopnico v A parterju 88 € (na voljo so sedeži v vrstah 7, 8 in 9)

Cena velja pri minimalno 25 prijavah.

V ceno je vključeno: prevoz na omenjeni relaciji z vsemi spremljajočimi stroški, vstopnica za predstavo, spremljevalec na poti, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

Svoje prijave pošljite na email: info@ines-tours.si. Ob prijavi potrebujemo vaše ime in priimek, email naslov, številko mobilnega telefona.

Po prejeti prijavi vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.