PROGRAM IZLETA:

1. dan: Odhod iz Ljubljane ob 6h in vožnja do sosednje Italije. Nadaljevanje vožnje do pristanišča Punta Sabbioni in po prihodu vkrcanje na ladjico, ki nas bo popeljala na nepozaben izlet, poln doživetij.
Ob predvidoma 10:15 odhod ladjice iz pristanišča, vožnja do Murana in obisk delavnice, kjer nam bo način proizvodnje tipičnega muranskega stekla predstavil »IL GRANDE MAESTRO«. Ob 13:45 odhod z Murana in vožnja do Burana, ki je poznan po svojih slikovitih hiškah in po izdelkih iz čipke. Ob 14:15 nadaljevanje vožnje do Torcella, tihega otoka, ki je nekoč imel pomembno vlogo in ob 16:00 odhod proti Benetkam. Ogled Benetk z vodnikom in nato vožnja z vaporettom do otoka Lido di Jesolo, kjer se boste namestili v hotelu. Večerja in prenočevanje.
2. dan: Zajtrk v hotelu in obisk Bienala. Program si lahko pogledate tukaj https://www.labiennale.org/en/art/2022. Na spletni strani si lahko tudi kupite vstopnice, če želite.
Alternativa: obisk Benetk.
Prosti čas do odhoda z ladjico do Punta Sabbioni in vožnja z busom proti Ljubljani.

CENA: 219 € (pri udeležbi 20 – 25 oseb) 243 € (pri udeležbi 15-19 oseb)

Cena vključuje: prevoz z avtobusom na omenjenih relacijah, nastanitev v hotelu 3* s polpenzionom v dvoposteljnih sobah, prevoz z ladjico na omenjenih relacijah in obisk treh otokov, ogled Benetk, parkirnine, vstopne takse, vodenje vodiča z licenco, stroške rezervacij in organizacije potovanja, DDV, osnovno nezgodno zavarovanje.

V ceno ni vključeno: takse v hotelu se plačajo na licu mesta, pijača pri večerji, vstopnica za Bienale.

Prijave zbiramo do zasednosti prostih mest oz. najkasneje do 16. 9. 2022.

ROK ZA POTRDITEV PONUDBE JE DO 12. 9. 2022 do 19h.

Ob potrditvi potrebujemo spisek potnikov z vsemi potrebnimi podatki: poimenski spisek potnikov z naslovi, email naslovi, rojstnimi datumi, številkami mobilnih telefonov. Po prejetju spiska bomo vsem prijavljenim izstavili račune.
Plačila se bodo izvršila na IBAN: SI56 6100 0002 2107 811, sklic bo številka izstavljenega računa.
Pred samim potovanjem bomo preverili COVID pogoje in vam informacije pravočasno posredovali.
Splošni pogoji so sestavni del progama in jih lahko dobite na agenciji.

Ljubljana, 1. 9. 2022