ZA IMETNIKE VSEH TREH ABONMAJEV: SOS, FKK in SMS, JE IZLET NA DUNAJ, Z VKLJUČENO VSTOPNICO ZA KONCERT, BREZPLAČEN

sreda, 19. 6. 2024

PROGRAM IZLETA:
Ob 10. uri odhod iz Ljubljane (Tivoli, potnike lahko pobiramo tudi na relaciji Celje – Maribor) in vožnja do Avstrije. Nadaljevanje vožnje s postanki do Dunaja in ob prihodu možen ogled zunanjosti najpomembnejših znamenitosti z vodičem (Hofburg, Koroška ulica, Štefanova cerkev, Opera, Albertina, Karlova cerkev) ali prosti čas do koncerta, ki se ob 19.30 začne v koncertni dvorani Musikverein. Po koncertu, ki se zaključi ob 21.30 sledi vožnja proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano okoli 3. ure zjutraj.
Abonenti Velikega abonmaja na Dunaj brezplačno!
Z nakupom Velikega abonmaja lahko po posebej dostopni ceni obiščete vseh 16 koncertov treh abonmajskih ciklov, ki jih Slovenska filharmonija izvaja v Cankarjevem domu – SMS, FKK in SOS. Poleg tega Slovenska filharmonija tistim, ki boste nakup Velikega abonmaja opravili pred 1. junijem 2024, enodnevni izlet na Dunaj z obiskom koncerta Orkestra Slovenske filharmonije podarja! Vendar pa je število prostih mest omejeno, zato pohitite s prijavami!
Vse informacije dobite tukaj: www.filharmonija.si.
Prijave abonentov Velikega abonmaja pošljite do 1. junija 2024 na aleksandra.korbar@filharmonija.si.
Izleta in koncerta se lahko udeležijo tudi drugi zainteresirani. Cena za neimetnike Velikega abonmaja je 80,00 EUR na osebo.
Cena vključuje: prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjenih relacijah, vstopnico za koncert, vodenje vodiča z licenco, stroške rezervacij in organizacije izleta, DDV, osnovno nezgodno zavarovanje.
V ceno ni vključeno: morebitni dodatni stroški.

Več informacij dobite tudi na Ines tours turistični agenciji, telefonska številka 040 222 548. Lahko nam tudi pošljete email na info@ines-torus.si.

Vabljeni!