HRVAŠKI SIMFONIČNI RTV ORKESTER IN ZBOR

KRISTINA KOLAR – sopran, JELENA KORDIĆ – mezzosopran
FILIP FILIPOVIĆ – tenor,  IVICA ČIKEŠ – bas

Gigant svetovne operne scene v dvorani Lisinski!

Videti Plácida Dominga, enega največjih glasbenih umetnikov današnjega časa, v živo v koncertni dvorani, ne pomeni samo sodelovati pri nepozabnem dogodku, ampak biti del glasbenega spektakla, ki se bo nedvomno zapisal v zgodovino. Svetovno znan, karizmatičen, edinstven, ikona operne glasbene scene, poliglot, umetnik, ki ga občinstvo obožuje. Poseben gost v vseh najpomembnejših opernih in glasbenih odrih po celem svetu.

Verdijev Requiem, umetniško delo brez primere, ki je nastalo izpod peresa enega največjih opernih skladateljev vseh časov, je ena najuspešnejših sintez operne in oratorijske tradicije v zgodovini. Globoko navdušujoče in grandiozno delo, v katerem se najintenzivnejši in najbolj dramatični človeški kriki dvignejo do božanskih višini.

Odhod iz Ljubljane (hala Tivoli) ob 16h in vožnja do Zagreba. Po prihodu nekaj prostega časa in nato obisk koncerta, ki se začne ob 19.30 uri. Po končanem koncertu vožnja proti Ljubljani.

Cena: 126 € pri udeležbi 20 oseb (vstopnice so v parterju sredina, 12. in 13. vrsta) 

Cena vključuje: prevoz z avtobusom na omenjeni relaciji z vsem spremljajočimi stroški, vstopnico za koncert in spremstvo vodnika, stroški rezervacij in organizacije, DDV.
Cena ne vključuje: morebitnih dodatnih stroškov.

REZERVACIJE SPREJEMAMO DO 16. 10. 2022

Ob prijavi potrebujemo: ime in priimek, naslov, številko mobilnega telefona, e-mail naslov. Plačila se izvršijo na poslovni račun Delavske hranilnice d.d.: SI56 6100 0002 2107 811. Program je istočasno tudi obvestilo o odhodu.