PROGRAM POTOVANJA:

1. dan: Odhod iz Ljubljane ob 12h in vožnja s postanki do Verone ter voden ogled mesa. Ogledali si bomo zunanjosti naslednjih znamenitosti: rimski amfiteater, stari grad, kamniti most Scaligero, Julijin balkon, Piazza delle Erbe, grobnice Scaligeri in morda še kaj. Prosti čas do začetka predstave ob 20:45. Po predstavi vožnja v hotel in prenočevanje.

2. dan: Po poznem zajtrku vožnja do polotoka Sirmione, kjer nas že takoj ob vhodu pozdravi grad nekdaj mogočne družine Scaligere. Sprehodili se bomo po ozkih in slikovitih ulicah mimo cerkve Santa Maria Maggiore do vile Grotte di Catullo iz 1. stoletja n.š.. Nedaleč stran se nahaja najstarejša cerkev na polotoku San Pietro di Mavino. Prosti čas za samostojne oglede, morda kosilo, nakup spominkov… V popoldanskih urah vožnja proti Sloveniji, prihod v Ljubljano v večernih urah.

Cena: 210 € (min 40 prijav), 240 € (min. 30 prijav), 270 € (min. 20 prijav)

Cena vključuje: 1 nočitev v hotelu s 4* v dvoposteljni sobi z zajtrkom, turistično takso, oglede po programu brez vstopnin, vodenje vodiča z licenco, prevoze na omenjenih relacijah z vsemi spremljajočimi stroški, stroške organizacije in rezervacij, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

V ceno ni vključeno: vstopnica za predstavo v Areni 76 € (kat. Rossini) ali 99 € (Puccini) ali 142 € (Poltrona), Doplačilo za enoposteljno sobo 60 €.

ROK ZA PRIJAVE JE 29. 6. 2023. Prijave sprejemamo na email: info@ines-tours.si.

Ob prijavi potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek, naslov, številko mobitela, rojstni datum. Po prejetju vaše prijave vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Plačilni pogoji: izbrana vstopnica za predstavo in 150 € cene aranžmaja takoj, preostanek pa je potrebno poravnati do 20. 8. 2023.

Po plačilu akontacije odpovedi vstopnic ne bodo več možne, prav tako ne odgovarjamo za spremembe v menjavi zasedbe in v teh primerih ne vračamo denarja!

Priporočamo plačilo zavarovanja rizika odpovedi potovanja v znesku 20 €.

Splošni pogoji so sestavni del progama in jih lahko dobite na agenciji.

Za vas lahko uredimo tudi zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris, cena po veljavnem ceniku zavarovalnice. Predlagamo, da si brezplačno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanje uredite sami preko spletne strani https://www.zzzs.si/zzzs-api/obrazci/narocilo-evropske-kartice-zdravstvenega-zavarovanja-evropska-kartica/.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v EUR. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.

Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena takoj (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa na napake ni takoj opozoril in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.