Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 12h in vožnja do centra Trsta ter prosto do predstave. V prostem času si lahko v Muzeju Moderne Umetnosti Revoltella ogledate razstavo “Hommage à Miró” , cena vstopnice je 7 €. Ob 15.30 prevoz do Teatra Rossetti in ob 16.30 začetek predstave. Po predstavi povratek proti Ljubljani.

Fantom iz opere Andrewa Lloyda Webbra bo v Italiji debitiral v dvorani Politeama Rossetti – Sala Assicurazioni Generali v Trstu v torek, 4. julija 2023, in bo na odru do 16. julija. Predstavo bo producirala Broadway Italia v angleščini z orkestrom v živo in v režiji Federica Belloneja.

Ramin Karimloo, eden najbolj cenjenih glasbenih izvajalcev na svetu in nominiran za nagradi Olivier in Tony (najpomembnejši nagradi v mednarodnem gledališču), bo spet fantom, v vlogi, ki jo je imel v preteklosti v Londonu, Koreji in ob petindvajseti obletnici predstave v Royal Albert Hall v Londonu.

Broadway Italia, podjetje, ustanovljeno z namenom produciranja visokokakovostnih muzikalov v živo, in Teatro Stabile del Friuli Venezia Giulia, referenčna točka za glasbene navdušence, ki je v preteklih letih gostilo izvirne produkcije v nacionalnih ekskluzivah, vključno z Mamma Mia!, Cats in Chicago, ponosno najavljata novo produkcijo Fantoma iz opere z inovativnimi efekti, vključno z posebnim lestencem.

CENA:
z vstopnico v A parterju 118 € z vstopnico v B parterju 112 €

Cena velja pri minimalno 25 prijavah.

V ceno je vključeno: prevoz na omenjeni relaciji z vsemi spremljajočimi stroški, vstopnica za predstavo, spremljevalec na poti, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

Svoje prijave pošljite na email: info@ines-tours.si.
Po prejeti prijavi vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite. Ljubljana, 17. 5. 2023