Odhod iz Ljubljane – Tivoli ob 15:30

Legendarni Ivo Pogorelić zavzema na klasični glasbeni sceni posebno mesto. Umetniška in človeška karizma, enkraten talent in inovativni pristop ga uvrščajo med najoriginalnejše osebnosti današnjega časa.

Tokrat bo maestro Pogorelić obiskovalcem koncerta v Lisinskem odstrl svojo novo vizijo del velikih skladateljev, briljantnih skladb Jeana Sibeliusa, Roberta Schumanna, Frédérica Chopina in Franza Schuberta. Večer nas bo popeljal na nepozabno potovanje skozi čas, po katerem se bomo počutili dohovno bogatejši in srečnejši. Koncert, ki ga ne smete izpustiti.


Program:

Program:

Frédéric Chopin: Preludij v cis-molu, op. 45

Robert Schumann: Symfonique etudes, op. 13

Jean Sibelius: Valse Triste, op. 44

Franz Schubert: Moments Musicaux, op. 94, D. 780

V primeru zgodnjega prihoda v Zagreb se bomo najprej zapeljali v center mesta, kjer boste imeli nekaj prostega časa za kavico, nakupe….

Po koncertu sledi povratek proti Ljubljani.

CENA: 65 € (pri udeležbi vsaj 25 oseb)

Cena vključuje: vstopnico 1. kategorije, prevoz modernega avtobusa na omenjeni relaciji, stroške spremljevalca, organizacije, rezervacij in DDV.

Cena ne vključuje: kar ni omenjeno v programu.

Prijave zbiramo na email: info@ines-tours.si. Ob prijavi potrebujemo vaše polno ime, email naslov, številko mobilnega telefona. Plačila se izvršijo na naš poslovni račun, ki ga boste prejeli ob potrditvi vaše rezervacije.

Vabljeni! Ljubljana, 20. 2. 2023