Odhod iz Ljubljane (Tivoli) ob 17h in vožnja do Trsta ter prosto do predstave. Začetek ob 20.30 uri, po končani predstavi povratek proti Ljubljani.

Znašli se bomo v Berlinu tridesetih let prejšnjega stoletja, v zakajenem vzdušju Kit Kat Kluba, kabareta, v katerem nastopa izredno priljubljena primadona, Sally Bowles. V tej predstavi bo imela obraz in čudovit glas Diane Del Bufalo (pomembna preizkušnja, saj jo je na velikem platnu igrala izvrstna Liza Minelli). Cliffa Bradshawa, mladega ameriškega pisatelja, ki ideje za svoje delo išče v Berlinu, očarajo protislovja mesta, njegovo veselje do življenja in seveda zapeljiva Sally. “Willkommen”, kot pravi ena najbolj znanih pesmi šova – ki je našla mesto v zgodovini skupaj z drugimi pesmimi, kot so “Money, Money”, “Cabaret”, “Mein Herr” – dobrodošli v zlati svet glasbe Kit Kat Klub, kjer boste doživeli fantastične, čarobne trenutke; kjer se čutnost, zabava, odsotnost kulturnih predsodkov, svoboda zlijejo v pričakovanje sodobnega sveta in pobeg od slutnje nacizma.

CABARET - The Musical - ARTURO BRACHETTI, DIANA DEL BUFALO | Milano -  Teatro Nazionale CheBanca! 23-24

CENA:
z vstopnico v A parterju 88 €
Cena velja pri najmanj 25 prijavah.
V ceno je vključeno: prevoz na omenjeni relaciji z vsemi spremljajočimi stroški, vstopnica za predstavo, spremljevalec na poti, stroški organizacije in rezervacij, DDV.

Prijave sprejemamo na email: info@ines-tours.si. Ob prijavi potrebujemo vaše ime in priimek, email naslov, številko mobilnega telefona.

Po prejeti prijavi vam pošljemo račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.