ZASEDBA: René Pape, Stefan Pop, George Patean, Andrea Mastroni, Friedrich Hamel, Aleksandra Kurzak, Eve-Maud Hubeaux, Regina Koncz, Anna Malesza-Kutny, Magnus Dietrich; Dirigent Daniele Rustioni.

Termin potovanja: 6. – 9. 7. 2023

PROGRAM POTOVANJA:

  1. dan: Avtobusni transfer do enega od bližnjih letališč in polet proti Berlinu. Po pristanku prevoz do mesta z mestnim avtobusom ali vlakom in nastanitev v hotelu. V večernih urah sprehod po Berlin-Alexanderplazu in možna večerja v enem od lokalov. Prenočevanje.

 

  1. dan: Po bogatem zajtrku se bomo z ladjo popeljali na enourno vožnjo, na kateri bomo izvedeli veliko o skoraj 800-letni zgodovini mesta. Peljali se bomo mimo parlamenta, vladnega poslopja, pod Lutrovim mostom do palače Bellevue in do Slavoloka zmage, nato mimo centralne postaje do katedrale, muzejskega otoka in do najstarejše bivalne soseske v Berlinu: Nikolaiviertel. Po izkrcanju prosta urica za morebitno kosilo. Popoldan vkrcanje na avtobus Hop On – Hop Off in raziskovanje mesta do večera.

 

  1. dan: Po zajtrku zopet sledi raziskovanje mesta s Hop On – Hop Off busom, saj tako najlažje pridemo do vseh pomembnih znamenitosti. Iz avtobusa bomo izstopili, kjer nam bo ustrezalo, in si z našim vodnikom vse dodobra ogledali. Sredi dneva prosti čas za morebitno kosilo in povratek v hotel. Počitek ter priprava na predstavo DON CARLO, ki se začne ob 19. uri. Do operne hiše Unter den Linden se bomo sprehodili ali zapeljali z mestnim avtobusom (hotel je od opere oddaljen 1,6 km). Po predstavi povratek v hotel in prenočevanje.

 

  1. dan: Po zajtrku še sprehod po Berlin-Alexanderplazu, morda nakup spominkov, obisk muzeja… Nekaj prostega časa in popoldanski prevoz na letališče. Polet letala ter transfer do Ljubljane.

 

CENA:                   996 €                     pri udeležbi vsaj 15 oseb               ali           1.100 € pri udeležbi vsaj 10 oseb

 

V ceno je vključena tudi vstopnica 1. kategorije za predstavo!

Ostale vključene storitve: transfer Ljubljana – letališče – Ljubljana, letalska vozovnica z vključeno osebno prtljago (priporočam doplačilo za 1 kos prtljage do 10 kg), nastanitev v hotelu 3* v dvoposteljni sobi z zajtrkom, turistična taksa, 4 dnevna Berlin Welcome Card, ki vključuje javni prevoz na linijah ABC, prevoz z letališča in nazaj, brošuro Vodič po Berlinu v ang. ali nemškem jeziku, vožnjo z ladjico, vodenje vodiča z licenco, stroške organizacije in rezervacij, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.

V ceno ni vključeno: vse, kar ni omenjeno v programu, kosila, večerje, pijača, napitnine, prevozi s taksiji, morebitni dodatni stroški.

Doplačilo za enoposteljno sobo je 220 €.

PRIJAVE ZBIRAMO na email: info@ines-tours.si DO 25. 5. 2023 do 14. ure. Ob prijavi potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek (uradno), rojstni datum, številko mobilnega telefona, naslov.

Plačilni pogoji: ob prijavi 300 €, ostalo mora biti poravnano najkasneje do 15. 6. 2023.

OPOMBA: glede na to, da je nemogoče napovedati rast cen letalskih vozovnic, priporočamo čim prejšnjo prijavo, saj se s tem izognete doplačilu v razliki cene letalske vozovnice ob morebitni podražitvi. Cena aranžmaja je izračunana na podlagi cen letalskih vozovnic na dan 9. 5. 2023.

Po plačilu akontacije odpovedi brez stroškov ne bodo več možne. Vračilo denarja za stornirane vstopnice in letalske vozovnice ni mogoče.

Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi potovanja v znesku 5,5 % in Coris zdravstveno zavarovanje po veljavnem ceniku zavarovalnice Coris.

Cene za izlete in potovanja so navedene v programih in veljajo od dneva objave programa. L International Expert d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe objavljenih cen do 20. dne pred samim potovanjem, v primeru, ko je število udeležencev manjše od razpisanega ter v primeru sprememb cen hotelskih, prevoznih in drugih storitev, na osnovi katerih je potovanje izračunano. Soglasje kupca ni potrebno za zvišanje cene do 10%. Če podražitev cene preseže 10%, ima kupec pravico do prekinitve pogodbe. Za vsa plačila velja objavljena cena v €. L International Expert d.o.o. lahko v programu določi, da potnik plača storitve, ki bodo opravljene v tujini na kraju samem in kot predvideva program. V tem primeru uveljavlja potnik vse reklamacijske zahtevke na kraju samem oz. v tujini.

Potnik naj na nepravilnosti oz. pomanjkljivosti opozori  vodiča, predstavnika oziroma pooblaščeno lokalno agencijo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena takoj (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ipd.), potnik pa na napake ni takoj opozoril in o nepravilnosti ni obvestil zgoraj navedenih oseb, velja, da se je potnik strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.